Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

Torrents kanë marrë një emër të keq. Ato shamngen dhe hidhen poshtë sepse njerëzit mendojnë që janë një bastion i veprimtarisë së paligjshme online, i shkëmbimit të programeve të thyera, librave, muzikes dhe filmave të kopjuar pa lejen e autorëve. Dhe sigurisht që torrents mund të përdoren edhe për këto. Por ka gjithashtu arsye krejtësisht të ligjshme dhe të drejta për t'i përdorur ato. Përveç kësaj, Ofruesi i Shërbimit Internet (ISP) që përdorni nuk mund të bëjë dallimin midis shkarkimeve të ligjshme dhe atyre të paligjshme. 

Publikuar në Web

Nëse ju pëlqen të ndani dhe të shpërndani me miqtë shume lidhje faqesh web në të njëjtën kohë, UrlExt (ose URL Extender) është një shërbim online gratis i cili do ju ndihmojë. Me UrlExt ju mund të kombinoni deri ne 10 URL te veçanta në një lidhje të vetme të shkurtër. Ju mund ta ndani këtë lidhje online me të tjerët. Kur dikush do klikojë mbi këtë lidhje, secila URL do të hapet në një faqe (Tab) të veçantë në shfletuesin tuaj web. Shkoni te faqja web e UrlExt dhe vendosni deri ne 10 URL në fushën e tekstit - nga një për çdo rresht. Kur të mbaroni, klikoni mbi butonin Submit (Dërgoje).

Publikuar në Web

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al