Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

Në kontekstin e sigurisë kompjuterike, një haker është dikush që kërkon dhe shfrytëzon dobësitë në një sistem kompjuterik apo rrjet informatik. Hakerët mund të jenë të motivuar nga një mori arsyesh, të tilla si fitimi, protesta apo sfida. Nënkulturës që ka evoluar rreth hakerave shpesh i referohemi si organizatë e fshehtë informatike dhe tani ky është një komunitet i njohur. Ndërkohë që ekzistojnë përdorime të tjera të fjalës "hacker" të cilat nuk janë të lidhura me sigurinë informatike.

Publikuar në Hacks

Në këtë seksion do të gjeni dhe do të shihni leksione, kurse dhe tutoriale video te cilat do te mbulojnë një numur argumentash dhe temash nga informatike si p.sh. programim në gjuhë të ndryshme programimi, programe dhe sisteme të ndryshme, përdorime të sistemeve operative, siguri informatike etj.

Publikuar në Tech Videos

Në këtë seksion do të gjeni dhe do të shihni video nga bota e teknologjisë, dhe jo vetëm nga teknlogjia e informacionit. Do të mahnitemi me zhvillimet teknologjike të kohës tonë dhe do të mbulojmë një numur argumentash dhe temash nga të rejat në fushën e teknologjisë dhe informatikës. Do të eksplorojmë kufijtë e shkencës dhe të universit, të njohura dhe të panjohura, e do të njihemi me ata që i thyejnë këta kufij me guximin e eksploratorëve.

Publikuar në Tech Videos

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al