Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

Windows is bathed in a sea of free applications. Which ones can you trust and which ones are the best? Consult this list for ideas and discover apps you didn’t know existed. We’re continuously seeking out the best Windows software for all your needs. Almost all of the applications are free and you can quickly find what you need by browsing the listed programs by category.

Publikuar në Windows

Mbajtja e shënimeve dikur ishte shumë e thjeshtë. Ne shkonim në një pikë shitje dhe merrnim një bllok shënimesh (të tipeve të ndryshme) si dhe nje laps dhe banim shënime derisa na lodhej dora. Megjithatë sot ka shumë më tepër fluks informacioni nga një mori burimesh dixhitale, informacione të cilat duhet t'i ndjekim. Kjo nënkupton se na duhet një bllok shënimesh dixhital. Nuk ka rëndësi nëse është mobile, desktop, ose e bazuar në web, në këtë listë ka një program i cili do plotësojë nevojat tuaja.

Publikuar në Software

Tashti së fundmi Evernote ka pësuar disa ndryshime për të përmirësuar shërbimet dhe për të bërë programin më të lehtë për t'u përdorur. Të gjitha versionet - PC, Mac, dhe Mobile - kanë reflektuar këto ndryshime. Megjithë ndryshimet, është i njëjti program/shërbim shumë i mirë, që ruan dhe sinkronizon gjithë shënimet tuaja ndërmjet pajisjeve tuaja të ndryshme. Me këto ndryshime do të shihni një ndërfaqe krejtësisht të re e cila ju ofron një shikim të shpejtë mbi gjithçka - duke përfshirë shënimet tuaja, librat e shënimeve dhe etiketat.

Publikuar në Software

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al