Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

Nëse jemi duke punuar në një ambjent Linux dhe për një moment duam të dimë shpejtësinë në ngarkim dhe shkarkim të Internetit, atëhere mund të përdorim speedtest-cli si një mënyrë për të gjetur këto shpejtësi direkt nga Terminali Linux. speedtest-cli është një skript Python i cili kontrollon shpejtësinë e internetit të Ofruesit të Shërbimit të Internetit (ISP) dhe e bën këtë nëpërmjet Speedtest.net.

Publikuar në Linux

Gmail është një nga ofruesit kryesorë të shërbimit të postës elektronike në botë, por nuk i ka të gjitha karakteristikat që do ta bënin atë një shërbim perfekt. Karakteristika si mundësia për të dërguar e-mail në një datë të caktuar në të ardhmen, mundësia për të dërguar një e-mail i cili vetë-shkatërrohet pas një afati kohe të caktuar (si tek filmi Mission Impossible), gjurmimi i dokumentave që i janë bashkangjitur një e-maili dhe opsione të tjera shtesë, do ta bënin Gmail-in shërbimin perfekt të postës elektronike.

Publikuar në Web

Nëse ju pëlqen të ndani dhe të shpërndani me miqtë shume lidhje faqesh web në të njëjtën kohë, UrlExt (ose URL Extender) është një shërbim online gratis i cili do ju ndihmojë. Me UrlExt ju mund të kombinoni deri ne 10 URL te veçanta në një lidhje të vetme të shkurtër. Ju mund ta ndani këtë lidhje online me të tjerët. Kur dikush do klikojë mbi këtë lidhje, secila URL do të hapet në një faqe (Tab) të veçantë në shfletuesin tuaj web. Shkoni te faqja web e UrlExt dhe vendosni deri ne 10 URL në fushën e tekstit - nga një për çdo rresht. Kur të mbaroni, klikoni mbi butonin Submit (Dërgoje).

Publikuar në Web

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al