Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

In his career-ending extramarital affair that came to light in 2012, General David Petraeus used a stealthy technique to communicate with his lover Paula Broadwell: the pair left messages for each other in the drafts folder of a shared Gmail account. Now hackers have learned the same trick. Only instead of a mistress, they’re sharing their love letters with data-stealing malware buried deep on a victim’s computer.

Publikuar në Hacks

Gmail është një nga ofruesit kryesorë të shërbimit të postës elektronike në botë, por nuk i ka të gjitha karakteristikat që do ta bënin atë një shërbim perfekt. Karakteristika si mundësia për të dërguar e-mail në një datë të caktuar në të ardhmen, mundësia për të dërguar një e-mail i cili vetë-shkatërrohet pas një afati kohe të caktuar (si tek filmi Mission Impossible), gjurmimi i dokumentave që i janë bashkangjitur një e-maili dhe opsione të tjera shtesë, do ta bënin Gmail-in shërbimin perfekt të postës elektronike.

Publikuar në Web

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al