Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

One of the most improved things about Windows 10 is the all new modern apps and how you interact with them. The new modern apps are now improved in terms or design and usability, and most of all they now run just like any other windowed desktop application.

Publikuar në Windows

Të jesh një krijues dhe programues aplikacionesh sot është një trend në rritje. Për këtë arsye si dhe për të nxitur e thjeshtuar projektin e aplikacioneve për Windows 8.1, Microsoft ka krijuar Projektin Siena. Çfarë është Projekti Siena? Projekti Siena u krijua për të qenë një mënyrë e thjeshtë për cilindo për të krijuar dhe ndërtuar programet e tyre në Windows 8.1 duke pasur po aq njohuri sa duhen p.sh. për të punuar në Microsoft Powerpoint ose Microsoft Excel. Projekti Siena është gjithashtu një program “Metro” kështu që mund ta përdorni thjesht edhe në një tablet me ekran me prekje.

Publikuar në Windows

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al