Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

30 Dec
It’s been a while since Mac OS X 10.10 “Yosemite” has been released into the wild, so we have a pretty good idea of how it performs. Mac OS X is also sometimes used as the poster child for a clean and elegant interface (most of the time, anyways). As a Linux writer, it’s my duty to make comparisons not only amongst Linux distros, but also against the competition.
12 Jan
Shpesh do ju duhet të dini adresën IP të Mac-ut tuaj për dy arsye: E para sepse do ju duhet shpesh për të konfiguruar printerat ose pajisje të tjera në një rrjet. E dyta sepse ju ndihmon për të mbrojtur kompjuterin tuaj kundër programeve dashakeqe. Ka mënyra të ndryshme për të gjetur adresën IP në një Mac dhe ne do shikojmë 3 nga këto mënyra më poshtë. Në fillim do të shikojmë si të gjejmë adresen IP të brendshme të Mac-ut dhe pastaj adresën e tij IP të jashtme. Më pas do të shohim se si mund të gjejmë adresën…

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al