Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

14 Dec
Sigurisht që ju e mbroni rrjetin tuaj wireless me një fjalëkalim. Duke e ditur ndoshta sa e lehtë është të thyesh një fjalëkalim WEP, ju ndoshta e keni siguruar rrjetin tuaj me protokollin e sigurisë wireless WPA. Kemi një lajm të keq për ju. Një program i ri, pa pagesë, me burim të hapur i quajtur Reaver shfrytëzon një çarje sigurie në ruterat wireless dhe mund të thyejë me lehtësi fjalëkalimet e pjesës më të madhe të ruterave.

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al