Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

02 Jan
Editori VIM është një program i bazuar në komandat e terminalit i cili është një version i zgjeruar dhe i përmirësuar i Editorit vi. Megjithë shumëllojshmërinë e editorëve me ndërfaqe grafike të pasura, familjarizimi me editorin Vim do ndihmojë të gjithë përdoruesit e Linux, që nga ata të nivelit fillestar deri te Administratorët e Sistemeve. Ky editor i lehtë është një mjet shumë i fuqishëm. Në duart e një përdoruesi me eksperiencë ai mund të prodhojë mrekullira.
01 Jan
3416 herë
Shpesh krijohet ndjesia sikur Unix dhe Linux janë të vështirë për t'u përdorur. Ka mjaft persona të cilët mendojnë se Unix/Linux janë si DOS ku ju duhet të lundroni nëpër sistemin operativ duke shkruar komanda. E vërteta është se shumica e distribucioneve Unix/Linux në ditët e sotme vijnë me një ndërfaqe grafike mjaft të bukur dhe tërheqëse dhe realisht nuk ju duhet të kuptoni ndonjë nga komandat e terminalit për të përdorur Unix/Linux.

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al