Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

Technology Magazine - Revista Informatike

24 Dec
Në këtë seksion do të gjeni dhe do të shihni leksione, kurse dhe tutoriale video te cilat do te mbulojnë një numur argumentash dhe temash nga informatike si p.sh. programim në gjuhë të ndryshme programimi, programe dhe sisteme të ndryshme, përdorime të sistemeve operative, siguri informatike etj.
24 Dec
Në këtë seksion do të gjeni dhe do të shihni video nga bota e teknologjisë, dhe jo vetëm nga teknlogjia e informacionit. Do të mahnitemi me zhvillimet teknologjike të kohës tonë dhe do të mbulojmë një numur argumentash dhe temash nga të rejat në fushën e teknologjisë dhe informatikës. Do të eksplorojmë kufijtë e shkencës dhe të universit, të njohura dhe të panjohura, e do të njihemi me ata që i thyejnë këta kufij me guximin e eksploratorëve.

C-Systems në Twitter

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al