Tel: (+355) 69 518 4660    e-Mail: info@c-systems.al

The Secure Hash Algorithm (SHA) has been perhaps the most instrumental tool in the fight against hackers during the beginning of the 21st century. Its ability to encrypt data without an immense amount of effort while demanding an inordinate amount of hardware to break it has kept our accounts and data safe for the better part of a few decades.

Publikuar në Hacks

Në ditët tona Botnets gjenden gjithandej, që nga rrjetet informatike dhe kompjuterat e deri tek Lajmet në TV. Për ta shpjeguar thjesht, një Botnet është një grup kompjuterash të lidhur në rrjet me njërit-tjetrin që ekzekutojnë një program keqdashës i cili i lejon ata të kontrollohen nga një sulmues në distancë. Një objektiv kryesor për pjesën më të madhe të programeve keqdashëse vazhdon të mbetet sistemi operativ Windows. 

Publikuar në Hacks

Skedarët PDF mund të përmbajnë informacione të cilin ju nuk doni që të kopjohet, shtypet apo ndryshohet nga dikush tjetër. Gjithashtu këta skedarë mund të përmbajnë informacione të cilin ju nuk doni që të tjerët ta shohin. Në këto raste mund të ndiqni hapat e mëposhtëm për të siguruar ose fshehur informacionin në skedarin tuaj PDF. Vini re! Kjo metodë sigurie ofrohet nga vetë Adobe Reader. Ekzistojnë programe dhe teknika të cilat bëjnë të mundur thyerjen e kësaj metode sigurie të ofruar nga Adobe dhe heqjen e fjalëkalimit nga skedari juaj i mbrojtur.

Publikuar në Software

Ne përdorim TOR në kompjuterat tanë Windows ose Linux për tu lidhur me rrjetin TOR në mënyrë që të lundrojmë në internet anonimë dhe të fshehur. Po kur lundrojmë në Internet nga një pajisje Android? Çfarë mund të bëjmë për të mbrojtur privatësinë tonë? Duke përdorur Orbot për t'u lidhur me rrjetin TOR është një mënyrë për të fshehur identitetin tonë online. Përdorimi i TOR në Android do të ndryshojë adresën tuaj IP nëpërmjet përdorimit të një serveri proxy për ta fshehur më mirë identitetin.

Publikuar në Mobile

We specialize in designing and implementing cost-effective, creative information solutions to your complex business problems. No matter what C-Systems services you utilize, you can count on our committment and expertise. We are committed to your success and satisfaction.

Photos

gallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottomgallery_bottom

Our Newsletter

The latest technologies and news!

Contact Us

 Address: Rr. "Luigj Gurakuqi", Nr.21, Tirana 1001, Albania

  Web: www.c-systems.al